< д-р Камелия Славова » д-р Камелия Славова

д-р Камелия Славова

Доктор Камелия Славова е лекар със петнадесет годишен стаж. Завършила е Медицински университет – Варна и е специализирала „Анестезиология и реанимация” в Медицинска Академия – София. Наред с това завършва и Кинезитерапия в Русенски университет, ориентирайки се по този начин и към алтернативните методи на лечение. Придобива опит и познания в областта на: мануална терапия, лечебен масаж, акупресура, мануано-мускулна диагностика и лечение чрез движение, приложимо при почти всички заболявания.

Развивайки професионалната си квалификация и опит в областта на „Акупунктурата и лазертерапията” завършва следните обучения:

  1. Специализиран курс по Акупунктура в Медицинска Академия – София;
  2. Курс по „лазертерапия”;в Медицинска Академия – София;
  3. Курс по „Акупресура”;
  4. Следдипломна квалификация по анестезиология и реанимация по програмата на Европейската фондация за обучение по анестезиология F.E.E.A. (Fondatoin Europeenne d’ Enseignement en Anestesiologie).

Д-р Славова е член на следните професионални организации:

  1. Български Лекарски Съюз;
  2. Българско Дружество по Традиционна Китайска Медицина.

Натрупаните познания и умения както в съвременната така и в алтернативната  медицина  и болничната и практика дават възможност да бъде прилаган  индивидуален подход спрямо пациентите, при който да бъдат съчетавани актуалните достижения на медицинската наука с традиционните /датиращи от хилядолетия/ методи на китайската медицина.

No Comments yet.
Leave a Comment
Регистриран в
AddBg.com : Уеб Директория # .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове Rank Дамски клуб
женско онлайн списание